Yhtenä päivänä vuodessa on kuulemma luvallista kaataa roskat puistoihin, kävelyteiden varsiin ja oman pihan portille. Roskia voi singota myös toisten pihoihin ja ihmisten päälle. Päivä on joulukuun 31. Sen sijaan esimerkiksi tammikuun neljäntenä tai toukokuun 27. päivänä ei jostakin syystä katsota hyvällä sitä, joka ripottelee jätesäkkinsä sisältöä julkisille paikoille.

Täällä on Itä-Helsingin roskanäyttely.

Kuka viitsii valittaa moisesta pikkuasiasta? Saahan sitä kerran vuodessa vähän riehaantua. Kerran vuodessa saa kakata leipurin pöydälle ja pätkiä lapsiaan turpaan. Saa ajaa sataa jalkakäytävällä ja solvata ihmisiä metrossa. Ei se kerran vuodessa mitään haittaa.

Ota osaa keskusteluun

2 kommenttia

  1. Näin siellä Hesassa näköjään roskataan. Muuttakaa Vantaalle – ei muuten montaa ilotulitekeppiä tms. rakettijäämistöä näkynyt näillä nurkin! :)

    (Vai onko se vain talouskysymys?)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *