Solistin esittely

Soitan sunnuntaina 29.10. Hyvinkään orkesterin kanssa Rosauron marimbakonserton. Tällaista ehdotin intendentille kirjoitettavaksi ohjelmalehtisen solistiesittelyyn:

”Matti Sunell syntyi Kajaanissa, opiskeli Helsingin Konservatoriossa ja asuu tätä nykyä Itä-Helsingissä. Hän työskentelee soitonopettajana Hyvinkäällä ja Helsingissä sekä orkesteri- ja kamarimuusikkona, muun muassa Hyvinkään orkesterin vakituisena lyöjänä. Sunell on myös laatinut kamari-, vokaali- ja tietokonemusiikkia. Omaa musiikkiaan hän esittää lyömäsoittajana ja konemuusikkona esimerkiksi Hyvinkään orkesterin kamarikonserteissa ja omissa soolokonserteissaan (joista seuraava onkin heti 21.11. Helsingissä, ohjelmassa tuolloin mm. Rosauron vibrafonikonsertto). Hyvinkään orkesterin solistina hän on aiemmin esittänyt Mayuzumin ksylofonikonserton. Itse hän väittää korkeimman mitattavissa olevan saavutuksensa olevan 6959 metriä. http://sunell.fi/”


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Asiasanat:

Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Solistin esittely”

  1. Petri Sainio

    Hyvä hyvä, mutta ehkä hieman ongelmallisesti liian järkevä ollakseen hauska ja liian hauska ollakseen (liian) järkevä, mutta viimeinen lause (Itse hän väittää…) toimii loisteliaasti kaprisoivana jälkimakuna muuten näennäisen asiallisessa kontekstissa, vaikka kirjoitus onkin liian asiallinen ollakseen näennäisen asiallinen. Estetiikaltaan hyvin harvinaisessa lajityypissä exploroiva (mäkistit käyttäisivät ilmaisua ”safaroiva”) kirjoitus!

    Olen varovasti hämmentynyt.