Oudot ambienssit, osa 4

Oudot ambienssit, osa 4

Kuulovaurio-podcastin tilausosoite


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Asiasanat:

Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Oudot ambienssit, osa 4”

 1. Petri Sainio

  Uskoisin jopa tunnistavani Ambienssi 4stä oman ääneni, mutta kuitenkin olen hieman epävarma; olenkohan se minä?… Tilaisuudesta ja paikasta olen varma, kuin myös siitä, että todellakin olin paikalla.

 2. Petri Sainio

  Tervehdin ilolla sivujesi osiota ”Uutuusluettelo” – vihdoinkin pitkä odotus on palkittu!

  Onko Mellunkylän kontrapunktin koneosuuksien – olihan siinä alunperin sellaiset?!…- lisääminen tälläiseen yhteyteen kovin hankalaa?

 3. Mellunkylän kontrapunktin koneosuudet ovat nimeltään Loop 1 — Loop 9. Oikeammin ”koneosuudet”, sillä jokainen uusi ääni alkaa toistaa sitä hakaviivalla merkittyä pätkää, jonka solisti juuri soitti (poikkeuksena sävellajinvaihdosten jälkeen alkavat jaksot äänissä Loop 7 — Loop 9, niiden musiikki on poimittu varhaisemmista kohdista). Kaikki mikä kuullaan, on siis partituurissa (emme ajattele nyt hutilyöntejä).

  Otankin partituurin esitysohjeen uuteen käsittelyyn ja yritän saada siitä selkeämmän.

  Mutta jos tarkoitat koneosuuksilla Live- ja Max-tiedostoja, en kehtaa laittaa niitä vielä julkisesti näkyville, vaan yritän ensin saada koko homman toimimaan Maxissä. Tai jos tarkoitat esityksessä Liven muistiin tallentuneita otoksia, hävitin ne. Jos joskus onnistun soittamaan palaset täydellisesti, säästän ne, niin että voin myöhemmissä esityksissä huijata yleisöä soittamalla vanhoja silmukoita.