Erikoinen hiihtotyyli

Kansanhiihtäjä kiinnitti tänäisellä lenkillään huomiota viime aikoina yleistyneeseen erikoiseen hiihtotapaan: huomattava osa vastaantulevista hiihtäjistä tuli vastaan selkä edellä! Heitä oli suunnilleen yhtä paljon kuin naama edellä hiihtäjiä, eivätkä he liikkuneet näihin verrattuna kovinkaan paljon hitaammin.

Tänään meni Bisajärven lenkki (ilman Kuusijärven pistoa) runsaassa kolmessa tunnissa, mikä tehnee keskinopeudeksi noin kymmenen kilometriä tunnissa. Tähän kuuluu kävelyosuudet Mellunmäessä ja kehätien risteyksessä ja uutta lunta tulvillaan ollut yhdyslatu Mellungsbackasta Gjutaniin. Tämä merkinnee tasaisella kovapintaisella ladulla ehkä viidentoista kilometrin tuntinopeutta. Kunhan lumi tästä vielä kovettuu, nähtäneen tasaisella kahdenkympin nopeuksia, ja Hakunilan kilpavitosen alamäissä lähenneltäneen yleisnopeusrajoitusta.


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *