Kenraaliharjoitus

Vailla suuria tieteellis-taiteellisia pyrkimyksiä harjoittelen aipädin WordPress-sovelluksen ja kameran avulla ajankohtaisbloggausta, jossa kuvat otetaan, teksti kirjoitetaan ja julkaistaan, ennen kuin soittajat ehtivät lähteä lavalta. Itse- ja lähdekritiikistä ei ole mitään tietoa.


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Asiasanat:

Kommentit

4 vastausta artikkeliin “Kenraaliharjoitus”

  1. Tämäpä kummallista. Video näkyy Safarilla ja Chromella, muttei Firefoxilla, joka kovasti kehuu olevansa edistynyt ja HTML 5 -kelpoinen selain. Operalla ei näy. Näkeekö joku Firefoxin käyttäjä videon?

  2. Itselläni ei enää Firefoxia, mutta saman organisaation SeaMonkeylla video näkyy. Ei tosin aukea suoraan, vaan pitää oikeaklikata ja valita ”näytä video” – avautuu silloin automaattisesti kokoruututilaan.

    1. Tuolla tavalla tosiaan näkyy myös Firefoxissa. Ikävää, että ei näy pikkuruudussa, ja harmaa laatikko harhautti minutkin luulemaan, ettei video näy ollenkaan.

  3. Your browser does not support the video tag. Vaikea varmaan arvata että selain on IE8. Tulikettu on kohdaltani mennyt konkkaan jo 80-luvulla ja noista meriapinoista en ole kuullutkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *