Huippuyritys

Summitclimbin porukka on kiivennyt Cho Oyun kakkosleiriin, tänään on tarkoitus nousta kolmoseen ja yrittää sieltä huipulle huomenna 21. päivänä. Näin on, jos Maxin satelliiteitse puhelema viesti on oikein päivätty (aikaisemman suunnitelman mukaan porukan piti yrittää huipulle 20. päivä eli nyt). Violetta on mukana, samoin Grace, jonka kanssa Violetta lienee vuorella paljolti liikkunut.

Pari päivää sitten kaksi retkikunnan jäsentä joutui lähtemään vuorelta. He vetivät itsensä liian piippuun ensimmäisessä nousussa kakkoseen ja menivät huonoon kuntoon.

Tämä on jännittävää. Toivotaan että tyyntä riittää, ja kuntoa.

Kuva esittää näkymää kakkosleiristä huipun ja kolmosen suuntaan. Kolmonen on vasemmalla olevan harjanteen takana seitsemässä ja puolessa tonnissa. Kansanretkeilijän korkeusennätys on parikymmentä metriä tätä polkua ylöspäin keskivaiheilla häämöttävän punaisen lipun suuntaan.


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Huippuyritys”

  1. Huipulla on käyty, vaikea tulkita tuota viestiä mutta jos oikein kuulin, Violetta olisi käynyt huipulla ilman lisähappea.

    1. Jep, Violetta onnistui ilman happea kuten oli tarkoitus. Maxin tämänpäiväisestä puhelusta päätellen hän oli vielä kolmosessa muiden laskeuduttua jo kakkoseen. Ymmärrettävästi ilman happea kulkeminen on hitaampaa. Eilisestä puhelusta tulkitsin, että neljä retkikunnan jäsentä oli mukana huippuyrityksessä. Ensimmäinen puolalais-suomalainen nainen kasitonnisen huipulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *