Helsinki, kuva 10


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Asiasanat:

Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Helsinki, kuva 10”

  1. Nyt näyttää jo aika tutulta, mietin onko jossakin kohtaa Aleksia tuollaista modernin rakennuksen kulmaa mutta en muista sellaista. Kovin kaukana tuo ei voine olla Aleksanterinkadusta. Buddhalaisia rukousviirejäkin on laitettu Dalai Laman tulevan vierailun kunniaksi, toivon.

  2. Erittäin keskustastahan tämä on, nimittäin Yrjön- ja Lönnrotinkadun kulmasta. Tuo muita modernimpi rakennus on Yrjönkatu 22, siinä taitaa olla jonkin vakuutusyhtiön päämaja. Siinä oli ainakin vielä keväällä tämmöinen taideteos, jossa rukousviireiksi oli ripustettu paitoja. Täytyy siis lisätä asiasana taide tähän artikkeliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *