RSS-syötteet aiheen mukaan

Toinen niistä lukijoistani, jotka seuraavat Totuutta RSS-syötteen välityksellä, on ajoittain tympääntynyt siihen, että mielenkiintoisten retkeily- ja vuorijuttujen välissä tulee tyhjänpäiväisiä ja pahimmillaan ärsyttäviä pakinoita ja mielipidekirjoituksia.

Löysin lisäosan, joka tekee mahdolliseksi tilata syötteet vain kiinnostavista aiheista. Tuossa oikealla (jos siis luet tätä veppisivulta) on luettelo blogin aihealueista. Tekstilinkistä pääsee kunkin aiheen luettelosivulle, jossa on otsikot ja juttujen alut uusimmasta vanhimpaan. RSS-symbolista klikkaamalla voi tilata aiheenmukaisen syötteen.

Olen luokitellut vanhoja juttuja kategorioihin, mutta työ on vielä hieman kesken. Uusia aiheotsikoita keksin tarpeen mukaan, mutta vielä on monta vaikeasti luokiteltavaa juttua pelkästään Kaikki-otsikon alla.

Pitkän ajan suunnitelmassa on ainakin tärkeimpien osa-alueiden eriyttäminen niin, että kullakin on oma etusivunsa. Näin esimerkiksi kansanretkeilijän juttujen lukija voisi halutessaan nähdä blogin puhtaasti retki- ja vuoriaiheisena. Yhteinen etusivu tulee kuitenkin aina säilymään niitä varten, jotka haluavat seurata koko Totuutta.

Nämä muutokset vaativat kuitenkin WordPressin parempaa opettelemista, eikä niitä siksi kannata ryhtyä vasiten odottelemaan.


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Asiasanat:

Kommentit

2 vastausta artikkeliin “RSS-syötteet aiheen mukaan”

  1. Kuinkahan monta lukijaa lasket Totuudella olevankaan… (on niitä varmasti enemmän kuin kaksi) noh, minä en seuraa RSS-syötteen välityksellä, joten en ottane itseeni. Tai jos pitäisi ottaa, niin tähdennän että myös muita kuin suoranaisesti kansanretkeilyyn liittyviä aiheita seuraan mielelläni. Joten ainakaan minä en ole edes ajoittainkaan tympääntynyt. Näkkileipätarina oli ainakin erityisen hyvä.

    1. Olen kai varastanut tuon toinen-sanonnan radiojuontajilta (”toinen tämän ohjelman kuuntelijoista…”). Se antaa kulloisellekin lukijalle mahdollisuuden valita, tarkoitetaanko nyt juuri häntä vai jotakuta toista. Pahuuttani voisin tietysti joskus käyttää yksikköäkin…

      Eilen oli mittarin mukaan hieman toista sataa lukijaa. Nykyisin käyttämäni mittari mitannee jokaisen yksittäisen sivun luvun, joten kävijöitä lienee hyvinä päivinä muutamia kymmeniä. Paitsi silloin, kun ilmoitin Kansanretki 8000:sta Relaassa, tuli yhtenä päivänä yli tuhat lukukertaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *