Helsinki, kuva 62


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Asiasanat:

Kommentit

4 vastausta artikkeliin “Helsinki, kuva 62”

  1. En tunne suurtakaan itsevarmuutta veikkaukseni kanssa, mutta mieleen tuli ratikkahallit Töölössä ja Stadionin valotorni.

    Nuo tornit/savupiiput/tms. ovat se sotkeva elementti – onko siellä tuollaiset!?

  2. Tuntisin itsevarmuutta sanoessani Suvilahti ja Helsingin Energian entiset rakennukset mutta minuakin häiritsee nuo savupiiput. Töölön ratikkahalleilla noita piippuja ei kyllä ole. Suvilahdessa olen käynyt usein urheiluharrasteen parissa mutta siinä vieressä on sellainen pyöreä kaasusäiliö (tai joku vastaava). Että ehkä se itsevarmuus on syytä nielaista.

  3. Kyllä Suvilahdessa on tuommoiset piiput, ja taustallahan on kaasusäiliön kehikko. Kuva on otettu jonakin toukokuun yönä läheltä pysäkkiä, jolla kahdeksalla ja yhdeksällä alkavat säkit tapaavat pysähtyä, kun ”jostakin syystä” on oltu liikkeellä metrojunien jo painuttua pesäänsä.

  4. Pistin heti kommenttini julkaistuani Googlen kuvahaun laulamaan, ja tajusin selkeästi, että eihän tuo mikään töölöläismaisema ollut.

    Kuva kyllä näytti tutulta, mutta liekö siksi, että vast’ikään Suvilahdesta on ollut liikkeellä kuva- ja videomateriaalia Tuskan takia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *