Teknistä puuhailua

On väännettävä tikusta asiaa, jotta pääsee kokeilemaan uuden version tuomia muutoksia. Samalla tämä merkintä toimikoon selityksenä sille, miksi syötteeseen purskahti vanhoja artikkeleita. Otin nimittäin käyttöön WordPressin version 2.6. Siinä rytäkässä blogin kategoriat hukkasivat nimensä, joten tein kokonaan uudet kategoriat eli WP:n suomennetun version mukaan aiheet. Artikkelien ryhmittely on siis hieman muuttunut. Otin käyttöön myös avainsanat, jotka kaiketi helpottavat asioiden löytämistä Totuudesta.

Uudistanen piakkoin myös Tinnitusta, jahka podcastin ylläpitoon käytettävä lisäosa alkaa toimia WP:n uuden version kanssa. Tulisikohan sinne uusia artikkeleitakin joskus (luvatusta julkaisutahdista olen jäänyt jälkeen noin kymmenen kuukautta)?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 ajatuksia aiheesta “Teknistä puuhailua”