Teknistä puuhailua

On väännettävä tikusta asiaa, jotta pääsee kokeilemaan uuden version tuomia muutoksia. Samalla tämä merkintä toimikoon selityksenä sille, miksi syötteeseen purskahti vanhoja artikkeleita. Otin nimittäin käyttöön WordPressin version 2.6. Siinä rytäkässä blogin kategoriat hukkasivat nimensä, joten tein kokonaan uudet kategoriat eli WP:n suomennetun version mukaan aiheet. Artikkelien ryhmittely on siis hieman muuttunut. Otin käyttöön myös avainsanat, jotka kaiketi helpottavat asioiden löytämistä Totuudesta.

Uudistanen piakkoin myös Tinnitusta, jahka podcastin ylläpitoon käytettävä lisäosa alkaa toimia WP:n uuden version kanssa. Tulisikohan sinne uusia artikkeleitakin joskus (luvatusta julkaisutahdista olen jäänyt jälkeen noin kymmenen kuukautta)?


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Teknistä puuhailua”

 1. Tarkistan tässä vain, että taannoista määräystäni on noudatettu, onhan?

  Itse tulin keskiviikkona Bush-valtion länsirannikolta, mieleen jäi ylikansoitettu Yosemite, jonne täytyy varmaan palata joskus. Hankin myös hieman valokuvauskaluston täydennystä edullisilla dollarihinnoilla tulevaa(?) Ecuadorin matkaa varten. Niin ja kehuttakoon, että käppäilin myös Mount Rainierilla, kerrassaan suositeltava paikka.

 2. Määräys on törkeästi laiminlyöty. Heinäkuun alussa päätin, että katkeamaton viiden viikon vapaus virallisista aikatauluista on käytettävä musiikin tekoon ja otettava selvää, tuleeko siitä puuhasta nyt ylipäänsä mitään vai pitääkö vaihtaa alaa. Ratkaisun mielekkyyttä voi arvioida esimerkiksi syyskuun 30. päivänä Helsingin Konservatorion salissa ja toivottavasti jonkin myöhemmän musiikkikilpailun finaalissa.

  Vaikeata se ainakin minulle on, vaikeampaa kuin vuorelle kiipeäminen. Eikä kuri ole pitänyt koko aikaa, kun on syyllistytty otsikon mukaiseen tekniseen puuhailuun.

  Ei kansanretkeilijä silti kuollut ole, vaikka hän ei tänne lähiaikoina kirjoittelekaan.

  Rainierilta ja Yosemitesta odotamme tietenkin kuvia Panoramioon.

 3. Hmh… krhmh… pysty tässä hirveästi kritisoimaankaan… mutta jos sitten määrätään se tuplakorkeus tästä hyvästä ja sehän ei onnistu kuin E….

  Pistin näytille pari tulipalovalokuvaa, jotka otin hieman Yosemitesta etelään (CNN:llä samasta paikasta oli uutinen ’tulipalo Yosemitessa’, tarkkaan ottaen palopaikka oli muutama kymmenen kilometriä kansallispuistoalueen länsipuolella) tasan viikko sitten sunnuntaina. Ei oikein saanut El Capitanista kunnon kuvaa noiden savujen takia. Savut haittasivat muuallakin, mm. Mount Shastalla. Katsotaan mitä Rainierin ja Yosemiten kuvista tulee ja laitetaan sen mukaan Panoramioon jos kehtaa esitellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *