Itä-Helsingin vankila

Vankilapaikkojen kysyntä jatkuu reippaana vuonna 2009. Kysyntää tyydyttää omalta osaltaan uusi Itä-Helsingin vankila, joka valmistui sopivasti uudeksi vuodeksi. Itä-Helsingin vankila tuo vankilapalvelut lähelle kuluttajaa: se sijaitsee liikenneväylien leikkauspisteessä ja maamme suurimman ostoshelvetin naapurissa. Vankilan markkinaosuuden odotetaan nousevan jopa 25 prosenttiin Etelä-Suomen läänin vankeinhoidon palveluista. Tervetuloa!


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Asiasanat:

Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Itä-Helsingin vankila”

  1. Mainiota! Jokohan Itä-Helsingin yritykset – joidenka joukkoon Vankilakin luettaneen – ovat alkaneet neuvotella interaktiivisesta asiakashakuisuudesta/-vaihdosta; Osto-Helvetissä tuoreeltaan kiinni jääneet voitaisiin siirtää logistisesti järkevästi liukuhihnalla vankilaan, ja vankilasta vapautetut siirrettäisiin suoraan kera pienen rahasumman alueen kauppoihin ensin ostoksille ja siitä sitten rahojen loppuessa rikoshommiin ja kiinni jäämisen jälkeen taas vankilaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *