Mölökky

Tässä taannoin (29.5.) äänitin mölkyn peluuta ja julkaisin materiaalista muokkaamani teoksen nk. sosiaalisessa mediassa, mikä tarkoittaa, että teos on vain hyvin rajallisen yleisön kuultavissa, siihen ei voi linkittää muualta Internetistä eikä sitä löydä hakupalveluilla. Kerrassaan sosiaalista. Tässä sama äänimateriaali on uudelleen kuvitettuna ja kaiken kansan havainnoitavissa. Kuvitus on kahta päivää myöhemmästä peluusta. Opettelin videon koostamista iMoviella (versio 6.0.4), joka rysähti useamman kerran ristihäivytyksiä laskiessaan.

Mölkky-video 2,7 Mt


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Mölökky”

  1. Tässä tuli samalla kokeiltua 50D:n urheilukuvaustilaa ensimmäistä kertaa. Lyhyt valotusaika, jatkuva tarkennus ja sarjatulitus ja mitähän vielä.

  2. Tuo voisi olla sodanvastainen nykytaideteos; elämän äänet naittautuvat seisoviin ja kaatuileviin puupökkelöihin. ”Taidetta” teoksesta telkee se, että äänet voisivat olla yhtä hyvin tavallisen arkielon, kuin kaaoksenkin, ääniä. Katsoja saa itse täydentää ja ratkaista teoksen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *