Mustikkamäki

Kesäillan värejä vakiokuvauspaikalta. Tässä melkein kaipaisi vielä vähän laajempaa kulmaa (tai sommittelutaitoa). Tosin digikameran 17 milliä vastaa filmikameran 27,2:ta milliä, ja 28-millisellähän tuli analogiaikana paljonkin kuvattua. Parempaan piirtokykyyn tullee kuitenkin vastaisuudessa investoida. Mitenkäs vaikka tällainen, kaluston hinta kerralla kaksinkertaiseksi?


julkaisi

tämän aihepiiriin

,

kuuluvan jutun.

Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Mustikkamäki”

  1. JR

    Rajalan hinnat ovat suolaiset mutta kyllä tuo 24 millinen olisi aika ihanneputki, sinun croppikerroin huomioon ottaen tosin ei tarpeeksi laaja, mutta samalla voit sitten investoida myös täyden kennon kameraan. Samalla kaluston hintakin nelinkertaistuisi -> neljä kertaa parempia kuvia…(????). Itsekin tulee hyvin suuri osa kuvista otettua 24 millin polttovälillä (ja sillä täydellä kennolla siis), joten hyvin harkittava lasi olisi. Mutta toistaiseksi on reilut parituhatta hyvää syytä olla hankkimatta sitä.

    Lähden piakkoin tutustumaan Vanoisen kansallispuistoon (jos säät siellä ovat suosiolliset). Sen jälkeen on lisää kehittämättömiä kuvia, erään marraskuisen reissun kuvatkin ovat vielä vaiheessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *