Cayambe

Tässä on nyt sitten minun versioni siitä, mitä on edellisen vuoripanoraaman kuvaajan selän takana. Tämmöinen on Cayamben kämpän ympäristö: avara pihamaa. Vuorelle pitää sitten jatkaa kävellen kämpän takana olevan mäen ylitse. Me emme kiivenneet tälle vuorelle, kunhan retkeilimme lähitienoilla totutellen ilmaan ja harjoittelimme jääkiipeilyä kämpän oikealla puolella näkyvällä jäätiköllä.

Juha kuvasi keskellä laskeutuvan sinikeltaisen miehen hetkeä aikaisemmin.

Pihtien pitämät näkyvät, mutta uskon kuvan kuitenkin tuottavan enemmän iloa kuin harmia. Katsotaan nyt, ehdinkö opetella fotaria tällä erää niin paljon, että saisin saumat pois.


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Kommentit

4 vastausta artikkeliin “Cayambe”

  1. JR

    Nämä sinun panoraamat ovat oikein hyviä, mulla jäi tällainen ottamatta, siis vähän laajempi tähän suuntaan. Käyn näitä nyt lävitse jälkikäteen, tulin eilen kesälomareissulta takaisin koneen äärelle. Tuloksia siitä myöhemmin Panoramiossa. Viimeinkin onnistui kuvata Parnassius Apollo… monen vuoden yrittämisen jälkeen.

  2. Tein kuvasta uuden version, ja siitä tuli niin hyvä, että päätinkin panna sen Panoramioon. Jääköön tämä tänne vertailun vuoksi. Tällä kertaa fotari teki vielä hauskan siivoustempun: tavallisesti se osaa päätellä, esiintyykö sama kohde otoksissa useaan kertaan, ja jättää panoraamaan vain yhden kappaleen. Tällä kertaa se poisti kuvasta kokonaan valkohattuisen miehen! Harrystakin tuli valituksi eri otos.

  3. Olen nämä viime panoraamat tehnyt niin, että raakakuvien kehitys apertuurilla ja panoraaman koostaminen ja lopullinen sävy fotarilla.

  4. Noiden kahden kuvan vertailu on oiva oppitunti kuvankäsittelyn konkreettisista vaikutuksista. Joskus olisikin mielenkiintoista katsastaa valokuvasarja siten, että rinnakkain olisivat täysin käsittelemätön ja käsitelty kuva. Valokuvaajat; VINK, VINK!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *