Helsinki, kuva 5


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Kommentit

4 vastausta artikkeliin “Helsinki, kuva 5”

 1. Ensimmäinen, jonka muistan nähneeni… jossakin. On nämä kyllä todella hankalia. Voisit jossakin vaiheessa laittaa vähän tietoa mistä nämä löytyy. Joka tapauksessa tämä kyltti on suorastaan kaurismäkiläinen.

  1. Onhan nämä aika kiusallisia. Laitan kyllä ratkaisuja muutaman päivän päästä. Näistä ensimmäisistä voi ehkä helpotukseksi sanoa, että ne ovat aika pieneltä alueelta, paitsi kakkonen ehkä hieman muista erillään.

   Rupesin mietiskelemään sellaista sivustoa tahi blogia, joka keskittyisi tällaiseen arvuutteluun. Kuvaajia voisi olla useampia tai vaikka kuinka monta, ja oikeista vastauksista saisi pisteitä ja kunniaa. Osastoja voisi olla myös kaupungeittain, muitakin kategorioita ehkä. Kuvien esittämiin paikkoihin pitäisi tietenkin olla kaikilla vapaa pääsy. Sitä voisi sitten miettiä, voiko kuva olla esim. esitystilasta, johon on pääsymaksu (tämä oli vihje).

   Voisin ottaa hoitaakseni sellaisen blogin perustamisen ja ylläpidon.

   Näillä kuvilla on useimmilla jonkinasteinen (tiiviistä hyvin hataraan) yhteys Totuuden aiempaan sisältöön.

   Neloseen tulikin jo vastaus Google Plussan puolella.

 2. Voisin osallistua arvuuttelijanakin jos sopiva kategoria löytyy. Itse asiassa tuli mieleen näistä kuvistasi röyhkeä idean plagiointi: voisin arvuutella maisemia mutta tuohon omaan blogiini en taida sitä kuitenkaan tehdä, olen ajatellut sen toiminta-ajatuksen vähän toisenlaiseksi.

  Olet jo ehtinyt Kuukkeli plussaan… voi olla että sorrun tuohon jossakin vaiheessa. Vaikuttaa jotenkin aikuisemmalta kuin se teinien versio. Ehkä siksi ettei tuolla vielä ole sataamiljoonaa teiniä.

 3. Kuljen missä kuljen, mutta elokuvan alkua odotellessani kuljen usein ristiin rastiin Kampin ja Punavuoren katuja (niin kuin toinen tämän blogin lukijoista lienee oikein päätellytkin). Kovaosaisten ystävät on Kalevankatu 19:ssä. Järjestön perustajaa haastatellaan tässä radio-ohjelmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *