Helsinki, kuva 14

Kuvasarjassa seuraa nyt oikein taidekameralla otettu panoraama. Tällaista maaseutuakin kaupungista löytyy. Jos et malta arvuutella, käy katsomassa Flickrissä värillinen versio.

Taidan tällä kuvalla röyhkeästi plagioida takaisin Juhalta idean, jonka hän suunnitteli plagioivansa minulta

Nyt pitäisi puhdistaa kameran kenno, kun rupeaa tämmöisiä pilvikuvia ottamaan. Taivaan retusoinnissa menee hermo, ja sittenkin se jää likaiseksi.


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Asiasanat:

Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Helsinki, kuva 14”

  1. Kaikki varmaankin kävivät katsomassa kuvan Panoramiossa, niin kuin sosiaalidemokraattisessa mediassa oli puhe. Vanhankaupunginlahden ruovikkoa ja Viikin peltoja siis, kuvattuna siitä itäisimmästä, matalasta lintutornista. Mustavalkoiset kuvat tuntuvat joskus tulevan menneestä maailmasta, ja tällaiset maisemat saattaisivat edustaa kuvitteellista onnen aikaa, jos en olisi tätä sitaattia jo käyttänyt. Nyt siis lopetan molempien lukijoiden kyllästyttämisen näillä väkinäisillä Saarikoski-sitaateilla, joita olette vaivautuneina joutuneet lukemaan Fredrikinkadulta lähtien. Ei enää tällaisia runoja, mieluummin toisia runoja. Kiellon päälle muutan kuitenkin vielä seuraavan kuvan kommentin, koska unohdin siitä toisen sitaatin. Tulivatko nyt kaikki kirjan nimet käytetyiksi?

  2. Anna mennä vaan Saarikosken kanssa. En ole kyllästynyt niihin ja tuskin kyllästynkään, koska on pakko tunnustaa etten tunnista niitä sitaateiksi. En ole siis lukenut Saarikoskeani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *