Helsinki, kuva 15

Tunnistuskuvaksi voisin heittää tämän toisenkin panoraaman. Olen katsellut säitä ja odotellut ukonilmaa, joka sopivasti alkaisi seljetä siinä kahdeksan maissa illalla. Odotettuja dramaattisia pilviä ei ole vielä sattunut (tai olen ollut liian laiska lähtemään paikalle), joten dramatisoin tätä näkymää sitten vähän potikoita vääntelemällä. Siinä määrin, että emmin tämän laittamista Panoramioon. Vai mitä sanoo raati?


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Helsinki, kuva 15”

  1. Emotionaalisesti hyvin vaikuttava kuva. Ensimmäisenä tuli mieleen Vanhankaupunginlahti (Vanhan kaupungin lahti?…).

    1. Sehän se, hyvin läheltä edellistä ja saman päivän iltana. Alkamassa ovat hämärän tanssit. En soisi sen päättyvän, mutta nyt taisivat nämä päivittäiset kuvat loppua. Arkistosta ei oikein enää löytynyt järkeviä kuvia enkä ehdi välttämättä kuvata sitä tahtia, että täällä olisi joka aamu uusi kuva odottamassa. Toiminta siis satunnaistuu.

  2. Panoramioon vaan. Osoitteesta http://www.panoramio.com/userfeed voi katsoa juuri ko. palveluun ladattavia kuvia, olen käynyt siellä keskimäärin kerran päivässä. Kuvasi ylittää keskimääräisen tason huimasti eikä ainoastaan siksi, että keskimääräinen taso on suorastaan järkyttävän huono. Tuo mainittu sivu on hyvin opettavainen… ei ihme että siellä on kohta 60 miljoonaa kuvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *