Helsinki, kuva 20


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Asiasanat:

Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Helsinki, kuva 20”

  1. Mikähän talo sijaitsee Aleksanterinkatu 52:ssa, Kluuvin kaupunginosassa? Onkohan tuossa merkissä ”St”, en ole aivan varma. Ja olisiko firma perustettu 1862. Joku saksalainen Georg Franz Heinrich. Siinä on sellainen suuri ja korkea tiilirakennus, iso lippa lasiovien päällä ja lipassa roikkuva kello. Yleensä kauheasti ihmisiä oleskelee ovien tienoilla tai kulkee niistä. Siinä on sitten isojen ovien vasemmalla puolella pieni huomaamaton ovi ja sen päällä tämä merkki. Luultavasti kumpikin blogin lukija on nähnyt tämän, jos ei tiedottomana niin ainakin tiedostamattaan.

  2. Rautalangasta pitää näköjään vääntää jo… silloin kun (aika harvoin) käyn Stockmannilla, niin eipä tule katseltua näin tarkkaan ovenpieliä, väistelen vaan ihmisiä, ettei mummot monota kärki edellä sääriluuhun (eräskin otti oikein vauhtia), kuten myöskin on käynyt mainitun rakennuksen sisäpuolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *