Taiteen loppu

Säkki 95, maanantaina kello 22.06

Totuuden taiteellinen taso on ennestäänkin surkea, mutta nyt siitä tulee kerta kaikkiaan loppu.


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Taiteen loppu”

  1. Totuuden taiteellinen taso on ennestäänkin surkea, mutta nyt siitä tulee kerta kaikkiaan loppu.

    Ei minusta; valokatos tuntuu jatkuvan äärettömyyteen asti, mutta bussi on päättänyt valita ”toisin” – kuvassa on koskettavaa ja syvällistä symboliikkaa vastarannankiiskeyden tarpeellisuudesta ja massapsykoosin vaikutuksesta kaikissa kulttuureissa!

  2. Taiteellisesta tasosta en sano mitään mutta kuvanlaatu näyttää ponnahtaneen aivan toiselle (paremmalle) tasolle verrattuna edelliseen kuvaan. Megapikseleissä ero lienee huomattava, samoin myös pikseleiden laadussa. Aiheetkin varmasti ovat eksoottisempia lähitulevaisuudessa. Tosin jonkun ecuadorilaisen mielestä onnikka (tai säkki kuten sanot) nro 95 voisi olla hyvinkin eksoottinen.

  3. Kuvasin taas tänään saman aiheen opetellessani raakakuvausta, mutta tulos jääköön tällä kertaa julkaisematta. Pitää löytää oikeat säädöt, ettei kuva kohisisi tolkuttomasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *