Perunkirjoitus: Harjoittelua

Löytyisiköhän kustakin kansanretkipäivästä yksi edustava kuva tänne ikään kuin jälkikertomukseksi?

Retken ensimmäinen päivä oli lento toiselle puolelle maapalloa ja toinen päivä matka linja-autolla Limasta Huaraziin. Ensimmäinen varsinainen retkeily 9.6. suuntautui Huarazin itäpuolisille kukkuloille, missä totuteltiin vajaan neljän kilometrin korkeuteen ja harjoiteltiin seinämällä käyttäytymistä tämän lohkareen päällä. Lopuksi myös hieman kiipeiltiin yläköydellä.

Edgar neuvoo Beatelle köysien käsittelyä ankkuripisteessä, Violetta seuraa alhaalta ja Carlos (joka hetkeä aiemmin aikansa kuluksi soolosi köydessä roikkujien ohi louhen päälle) ylhäältä.

Tähän ja tuleviin kuviin sisältyy paikkatieto. Ainakin Applen Esikatselu (Preview) osaa näyttää kuvan sijainnin Googlen kartalla, kun kuvan tallentaa työpöydälle, avaa Esikatselulla, etsii tietoikkunasta GPS-osaston ja painaa Etsi-nappia. Jos joku keksii helpomman keinon, saa neuvoa. Tämä kuva oli helppo sijoittaa kartalle, sillä louhi näkyy Google Earthissa mainiosti.

Taustan vuori lienee Churup (5496).


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *