20. syyskuuta: perusleirin maisemia

Toinen peräkkäinen lepopäivä perusleirissä. Ilma on kirkas, joten ympäröiviä maisemia tulee kuvattua reippaasti. Kuvaan muun muassa perusleiripanoraaman, joka päätyi jo Kainuun Sanomiinkin. Vasta illalla, kuutamokuvan oton jälkeen, alkaa pilvistyä ja vuori peittyy harsoon.

Perusleirissä Max ”viihdyttää” väkeä valmistautumalla vetämään suustaan tongeilla lohjenneen ja kipeän hampaan. Onneksi hän luopui aikeestaan, ja kipu saatiin lievemmäksi särkylääkkeellä.

Seuraava jakso: Ykköseen kolmannen kerran

Edellinen jakso: Suihku ja pyykki


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “20. syyskuuta: perusleirin maisemia”

  1. Lisäsin kuvan Panoramioon ja sinne vievän linkin tähän juttuun. Vaatipas monta yritystä, ennen kuin sain tehtyä vähävirheisen panoraaman. Näytti siltä, että kun viipaleiden valotus oli korjattu ennen koostamista, Hugin ei osannutkaan tehdä yhtä hyvää panoraamaa kuin korjaamattomista viipaleista. No, onnistuivathan liitokset lopulta melko hyvin. Joku voi ehkä pitää kuvaa liian hopeanhohtoisena (kirkkaiden kohtien valoisuuden lujan vähentämisen tuote), mutta on tämä mielestäni paremmin valotettu kuin lehteen präntätty versio. Liitoskohtien virheitä saa bongailla (vihje: tarkkaile suoria linjoja).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *