19. syyskuuta: suihku ja pyykki

Kun perusleirissä on aurinkoista ja lämmintä, on hyvä pitää huoltopäivä. Keittiöpoikia pyydetään täyttämään letkulla ja suihkusuuttimella varustettu muovisäkki lämpimällä vedellä. Säkki ripustetaan suihkuteltan kattoon ja sitten suihkutellaan. Vaihdetaan puhtaat alusvaatteet ja seuraavaksi haetaan keittiöstä vadillinen vettä. Pestään pyykkiä ja ripustetaan vaatteet narulle. Sitten voi höylätä vielä leuan. Kylläpäs tulee mukava olo. Eipä paljon haittaa, vaikka iltapäivällä alkaisi tuulla ja tulisi vähän luntakin. Silloin voi kiskaista untuvatakin niskaan, istuskella keittiöteltassa juomassa teetä tai vetäytyä omaan telttaan lukemaan.

Seuraava jakso: Perusleirin maisemia

Edellinen jakso: Ykkösestä ylöspäin


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “19. syyskuuta: suihku ja pyykki”

  1. Tuo Googlen AdSense on kyllä nerokas systeemi; tämänkin artikkelin yhteydessä Bio Luvil mainostaa ”hyväntuoksuista pyykkiä” ja pyytää lukemaan ”miten saat pyykkisi pysymään kauniina pesusta toiseen”…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *