Junien töhrijöille vankeutta!

Kuopion veturitallin edessä seisoi Dv12 numero 2619 maalattuna VR:n uusin hailakoin vihreävalkoisin värein. Tähänkö on tultu? Tämän klassisen veturisarjan väritys on pysynyt samanlaisena kohta viisikymmentä vuotta. Kuka brändikonsultti on saanut syötettyä VR:lle sen kaamean idean, että koko kaluston pitää olla samanväristä? Tämä tapaus on naurettava anakronismi! Toivon näille pelleilijöille pikaista luonnollista poistumaa.

Onko VR:llä liikaa rahaa? Tarvitseeko VR viherpesua? Näinkö saadaan junat kulkemaan aikataulussaan?


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Junien töhrijöille vankeutta!”

  1. Dv12-vetureita on onneksi melkein kaksisataa, joten kovin äkkiä niitä ei ehditä töhriä. Toivottavasti järki voittaa, mieluimmin mahdollisimman pian. Sen sijaan Eil-vaunut on suureksi osaksi ehditty menettää mainosväreihin. Vaunujen tummanpunainen väri on kuvastanut niitä käyttävien työmatkalaisten asiallista ja säntillistä elämäntapaa. Rutinoituneet matkustajat ovat osanneet täyttää vaunut niin, että kaikkien on mahdollisimman mukava istua. Töistä palaavien ihmisten varma rauhallisuus viestii, että nämä ihmiset pitävät yllä yhteiskuntarauhaa. Uusi hömppäväritys haluaa houkutella matkustajat riehumaan ja lässyttämään joutavia. Vielä toistaiseksi melkein jokaisesta junasta löytää oikeanvärisen vaunun, mutta jatkossa lienee alistuttava häpeään, toivottava ettei kukaan tuttu näe ja livahdettava vaivihkaa vihervalkoiseen vaunuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *