Kännissä olet ääliö

Yhtenä päivänä vuodessa on kuulemma luvallista kaataa roskat puistoihin, kävelyteiden varsiin ja oman pihan portille. Roskia voi singota myös toisten pihoihin ja ihmisten päälle. Päivä on joulukuun 31. Sen sijaan esimerkiksi tammikuun neljäntenä tai toukokuun 27. päivänä ei jostakin syystä katsota hyvällä sitä, joka ripottelee jätesäkkinsä sisältöä julkisille paikoille.

Tässä on Itä-Helsingin roskanäyttely.

Kuka viitsii valittaa moisesta pikkuasiasta? Saahan sitä kerran vuodessa vähän riehaantua. Kerran vuodessa saa kakata leipurin pöydälle ja pätkiä lapsiaan turpaan. Saa ajaa sataa jalkakäytävällä ja solvata ihmisiä metrossa. Ei se kerran vuodessa mitään haittaa.

Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Kännissä olet ääliö”

  1. Outza J.

    Näin siellä Hesassa näköjään roskataan. Muuttakaa Vantaalle – ei muuten montaa ilotulitekeppiä tms. rakettijäämistöä näkynyt näillä nurkin! :)

    (Vai onko se vain talouskysymys?)

    1. Lienee talouskysymys. Pannaan sadan prosentin haittavero ilotulitteille. Vai oliko se jo? Pannaan sitten kahdensadan prosentin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *