Syyskuu 1967

Sinne vaan sekaan
Tuleepa hyviä potaatteja

Vuonna 1967 julkaistiin hyvää musiikkia, mm. Ehdottoman vapaa ja Kersantti Pippuri. Persian shaahi kävi raivostuttamassa eurooppalaisia ja edisti siten osaltaan väkivaltaisen ääriliikkeen syntyä Keski-Euroopassa. Itäpuolella yriteltiin vähän vapaampia oloja, mutta tavoite saavutettiin vasta 22 vuotta myöhemmin. Pohjois-Vietnamin taivaalla nähtiin outoja helminauhoja.


julkaisi

tämän aihepiiriin

kuuluvan jutun.

Asiasanat:

Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Syyskuu 1967”

  1. JR

    Ensilän pelto?

    1. Minulla on semmoinen käsitys, että tämä olisi ollut Hevossuolla. Pitääpä tarkistaa.

      1. Meillä oli perunaviljelyksiä Ensilässä siitä lähtien kun muutettiin Rinnekadulle, Mansikkapolulla oli omia ja lisäksi myös Ensilässä. Voi olla että 1967 Ensilän pellot olivat vielä yhtiön omassa käytössä mutta sattuneista syistä allekirjoittaneella ei ole oikein muistikuvia tuolta ajalta vaikka siinä lähellä majailinkin. Kuvanlaatu on hyvä ottaen huomioon diojen iän. Kannattaa tosiaan digitoida nuo, suosittelen mahdollisimman hyvää kuvanlaatua, vaikka sitten 70 megaa per kuva. Dataa ei ole koskaan liikaa mutta joskus liian vähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *