Perunkirjoitus: Elpymistä perusleirissä

Kun muu ryhmä lähti ensimmäiselle huippuretkelle Ishincan perusleirin vieressä kohoavalle Urus-vuorelle, kansanretkeilijä jäi lepäilemään leiriin, nousi päivän valjettua rehkimättä ympäristön polkuja sadan metrin korkeuteen, kuvaili maisemia ja kukkasia ja oleskeli. Olo parani ja voimat palautuivat. Kameran tähtäimeen sattuivat huipulta palaavat ja juuri jäätikköä laskeutuvat retkitoverit. Näillä oli jäätiköltä päästyä vielä tunnin, parin laskeutuminen yli kallioiden ja pitkän moreeniharjanteen päästä päähän.

Tässä jutussa on linkkejä Google Earth -ohjelman paikkamerkkeihin. Jos teillä on koneessanne tämä ohjelma, linkkien seuraamisen pitäisi lennättää teidät paikan päälle. Kokeilkaahan.

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *